SVJETSKA MODA

Brend stvoren za chic djevojke s punk srcem

Modni san svake odrasle buntovnice

Sve punk djevojke do svoje bi se dvadesete vjerojatno krvlju zaklele da nikada neće prestati nositi poderane traper jakne sa zakrpama i zihericama, kao niti svoje tulumima devastirane Starke na koje se nadimcima potpisalo pola škole. No, čak i te zaklete punk djevojke vremenom zaključe da ne moraju bunt iskazivati odjećom.

Kéji je modni brend stvoren upravo za te odrasle chic djevojke koje su u srcima zadržale dašak neprežaljenog punka. Iza brenda s estetikom koja nas je osvojila na prvu stoji dizajnerica Katie Green koja je zanat izbrusila prvo izrađujući uzorke, zatim kao suradnik Love magazina, pa kao buyerica za Net-A-Porter da bi konačno otvorila vlastitu tvrtku 2015. godine.

"Započeli smo kao brend koncentriran na odjevne komade od jeansa, nastojeći stvoriti traperice koje će trajati desetljećima. Svi vole traper i to je vječan materijal. No, kasnije smo ipak zaključili da trebamo proširiti ponudu", izjavila je Katie čija je odjeća istovremeno elegantna, stylish i pomalo trendi, no dovoljno jedinstvena da zadovolji buntovnice koje su zakoračile na teren odraslih. 

T.L.
Foto: Instagram

Objavljeno: 17.11.2016. u 10:04
Tagovi: instagram, odjeća

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p