SVJETSKA MODA

Brend Vanina ima najposebnije modele torbica

Unikatni modeli koje želimo odmah

Možemo se složiti kako je pojava Instagrama doprinijela brojnim društvenim anomalijama od kojih pogrešna percepcija stvarnosti definitivno zauzima prvo mjesto na listi, no ipak Instagram kao platforma talentiranih pojedinaca uvijek nas iznova razveseli, a ovog puta otkrili smo jedan savršen i poseban brend torbica.

Vanina
je ime brenda iza kojeg se kriju dvije najbolje prijateljice, Tatiana Fayad i Joanne Hayek, a stacioniran je u glavnom gradu Lebanona, Beirutu. Ono što nam je na prvi pogled zapelo za oko kod ovih torbica je njihov unikatan i prepoznatljiv dizajn, ali i sama izrada koja je u potpunosti ručna. Dakle, svaki kamenčić ili perlica ručno su našiveni s velikom preciznošću, ljubavlju i pažnjom.

Ovaj brend prvenstveno je započeo s izradom nakita, koji je i danas dostupan, a njegova djelatnost s vremenom se pooštrila, pa u ponudi osim naušnica i torbi, ima i odjevnih predmeta. Nadalje, priča koja stoji iza ideje za samim pokretanjem brenda vuče društvenu konotaciju čiji je cilj bio promoviranje lokalne zajednice i unikatnih rukotvorina koje neće predstavljati prijetnju okolišu.


Vratimo li se na sam dizajnerski dio ovog brenda, kao što smo već napomenuli, radi se o zanimljivom spoju ručnog rada i trendi dizajna koji definitivno priča posebnu modu priču koju bismo vrlo rado vidjeli u svom ormaru. Torbice u najvećem broju dolaze u manjim dimenzijama, no mogu se pronaći i one nešto veće, a radi se o modelima idealnim za svečane prilike, no voljet će ih i zaljubljenici u eleganciju i ženstvenost te bez problema kombinirati u dnevnim varijantama. Što se tiče boja, paleta izbora je raznovrsna, stoga najbolje da sami zavirite u ponudu jer smo sigurni da ćete pronaći baš onu savršenu torbicu koja će se uklopiti u vaš postojeći stil.

Objavljeno: 21.06.2019. u 15:01

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p