SVJETSKA MODA

Brinula sam se kako će me ljudi doživjeti u ulozi Lady Di

Naomi Watts za Allure progovara o svojoj posljednjoj ulozi

Zahvaljujući glavnoj ulozi u filmu 'Diana', australska glumica Naomi Watts posljednjih tjedana dobiva ogromnu količinu pažnje u svjetskim medijima.

Otkako je otkriveno da će lijepa plavuša utjeloviti preminulu princezu Dianu u biografskom filmu o posljednje dvije godine njena života, mnogi su s velikim interesom pratili kako će Naomi odigrati tu zahtjevnu ulogu.

O strahovima s kojima se suočavala uoči i nakon prihvaćanja uloge, talentirana glumica progovorila je za magazin Allure, za koji je snimila naslovnicu i beauty editorijal.

"Mislila sam da će svi požuriti sa zaključcima kako nemam nos kao Diana ili da ne zvučim kao Diana i bila je to za mene stravična ideja. Stoga sam ulogu isprva odbila," otkrila je Naomi.

No ponuđenu filmsku rolu glumica je naposljetku uzela kao osobni izazov i započela s pripremama: "Ključni detalj na koji sam se usmjerila glumeći princezu Dianu bile su njene očaravajuće oči i pogled koji je istovremeno bio pun žestine i krhkosti. Osim toga, nikada nisam toliko radila na svom naglasku, no u jednom trenutku dopustila sam da me povede instinkt i da na svoj način interpretiram ovu ulogu."

H.B.

Photo: Allure

 

Objavljeno: 15.10.2013. u 16:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p