SVJETSKA MODA

Budite moderna Twiggy

Kako to postići?

Prva asocijacija na legendarnu Twiggy su nam retro haljinice iz šezdesetih godina koji jedva da prekrivaju guzu, kombinirane sa vrtoglavim platformama poput onih modne kuće Miu Miu. Da danas želimo interpretirati njezin stil, vrlo vjerojatno bismo obukli nešto tog tipa. Twiggy je modna ikona, legenda među manekenkama jer je usprkos svojoj visini uspjela postati veliko ime u modnom svijetu, ona je nadasve unikatna kad je stil u pitanju.

No njezin stil danas nije nimalo teško postići jer je ponuda toliko raznolika da high street i dizajnerski brendovi nude za svakog ponešto. Osnov njezinog stila su retro krojevi pa savjetujemo mini haljinice jendostavnog A kroja, ultra kratke minice koje kombinirajte sa simpatičnim kardiganima ukrašenim točkicama ili prugama.

Kad su u pitanju svečane toalete Twiggy bi izabrala kratke šljokičaste haljine i nosila ih na jednostavne balerinke ili laknate salonke. Uz haljinice za večernji styling koji je inspiriran ovom modnom ikonom pokušajte sa baršunastim ili šljokičastim minicama koje nosite sa jednostavnim majicama.

Nismo sve hrabre kad je njezina frizura u pitanju pa damama koje ne žele furati kratku frizuru predlažemo jednostavan konjski rep ili retro punđu, dok je kod šminke nezaobilazno maksimalno naglasiti trepavice!

Ana Bacinger

Objavljeno: 17.12.2010. u 13:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p