SVJETSKA MODA

Chanelov show za pamćenje

Kako je pariški Grand Palais pretvoren u supermarket?

Već kada su na svoje adrese primili pozivnicu za Chanelovu pret-a-porter reviju, svi su znali da ih u pariškom Grand Palaisu, tradicionalnoj lokaciji održavanja, čeka veliki spektakl. Jednostavna pozivnica kao jedini detalj imala je oznaku Chanel shopping centra te je samim time zagolicala maštu brojnim modnim insajderima, koji su se pitali što će im ovog puta prirediti modni mag Karl Lagerfeld.

Vremešni dizajner odveo je publiku na još jedno modno putovanje, u kojem je do izražaja mnogo više dolazila impresivna scenografija revije, no sama odjeća. Oduševljeno mnoštvo jedva je čekalo nakon prezentacije kolekcije proći hodnicima ovog ogromnog supermarketa, koji je dupkom bio ispunjen Chanel proizvodima; žitaricama i keksima, sokovima i čajevima, tjesteninom i jajima te metlama i rukavicama za čišćenje, s prepoznatljivim ukrasom cvijeta kamelije.

Pojedincima je također pružena mogućnost da se provozaju u šarenim kolicima za shopping, a kako su se u ovoj modnoj avanturi proveli Bryan Boy, Anna Dello Russo, Eva Chen i Chiara Ferragni, pogledajte u nastavku.

 

H.B.

photo: Instagram

 

Objavljeno: 05.03.2014. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p