SVJETSKA MODA

Crne zavodnice Alexandera Wanga

Kolekcija posvećena krajnjim kupcima
Alexander Wang
 
U subotu 16. veljače svoju reviju na pisti New York Fashion Weeka imao je jedan od poznatijih dizajnera ovog modnog tjedna. Alexander Wang je za novu kolekciju crnu boju stavio u prvi plan, naglašavajući kako su to od njega tražili sami klijenti.

Kolekcija posvećena crnoj boji nije plošna niti monotona, što svakako zna biti vodeći problem jer se više crnih komada stapa u jedno, ne ostavljajući mnogo prostora za manevriranje.
 
Alexander Wang
 
Kod Wanga to nije bio slučaj, no dizajner je mudro osvježio kombinacije s crvenom, sivom i prljavo bijelom. Dizajner je djelomično promijenio siluetu koja je ovaj put izazovnija, no i dalje zadržava onu Wangovu prepoznatljivu drsku notu.
 
Alexander Wang

Kroz kolekciju mogli smo točno vidjeti pojedine subkulture u kojima je crna boja sastavni dio stylinga. Ovaj put se Wang djelomično odmaknuo od svog prepoznatljivog sportskog štiha te u prvi plan stavio snažnu žensku zavodljivost, što smo mogli uočiti kroz, primjerice, naglašeni struk. Sami styling svakako je bio ekstremniji od predstavljenih komada, što je također bilo iznenađenje. Reviju je ponovno nosila i naša manekenka Korina Ana Buljević kojoj je ovo treća sezona na Wangovoj pisti.

Alexander Wang 
Alexander Wang
 
M.D.
Foto: Guliver Images/Getty Image

Objavljeno: 15.02.2015. u 16:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p