SVJETSKA MODA

Dauphinette je brend s posebnom pričom i divnom odjećom koju ćete obožavati

Noviji brend koji je već osvojio baš sve!

Kako vrijeme odmiče, moramo primjeriti da se laganim koracima budi svijest, ali i zanimanje za brendove koji ne pripadaju konfekciji te donose zanimljive i unikatne odjevne predmete i modne dodatke. Iako bi bilo licemjerno reći, odnosno u potpunosti zanemariti popularna high street imena, ono čemu zapravo težimo je sinergija i balans održivosti i pokoje trendi 'krpice' koja nas uveseli i odlično utaži trenutne želje. Ovog puta izdvojili smo noviji brend s njujorškom adresom i šarmantnom ponudom, stoga svakako zavirite u asortiman jer smo sigurni da će baš svatko pronaći nešto za sebe.

Dauphinette je osnovala Olivia Cheng i to ne tako davne 2018. godine. Ideja brenda krije se u održivom načinu poslovanja, a brend od samih početaka u ponudi ima odjeću načinjenu od recikliranih materijala, ali i vintage odjevnih predmeta, detalja i sličnih elemenata koji su odbačeni, a itekako iskoristivi. U međuvremenu ponuda se je proširila, pa tako danas osim odjeće, Dauphinette nudi divan nakit i sve veći asortiman odjevnih predmeta, a kao finalni rezultat nameće se zanimljiva estetika koja ostavlja dovoljno prostora za modno poigravanje, istraživanje nekih novih pravaca, kao i iskazivanje vlastite osobnosti i gradnje modnog, vizualnog identiteta.


Dauphinette ponuda je nježna, ženstvena i voli pastelne nijanse, ali ne bježi niti od nešto upečatljivijeg kolorita i eklektičnih uzoraka. Eksperimentiranje s različitim dezenima i materijalima svakako rezultira zanimljivim stilskim izričajem koji je kao stvoren za ženu koja se ne boji iskazati stav i zaigranost, pritom u potpunosti aludirajući na jedinstvenost i individualnost. Upravo sve od navedenog vodi ka održivoj svijesti koja ne proizvodi sumanuto, u slučaju kupca, ne gomila sumanuto, već odabire pomno i pažljivo one odjevne predmete koji imaju priču i stav. Dauphinette je zaigrani modni vrtuljak s puno detalja i pažnje, boja i uzoraka, za koje ne sumnjamo da će pronaći svoje mjesto u svačijoj garderobi te neupitno potaknuti na kreativno kombiniranje i prilagodbu vlastitom stilu. Upravo zadiranje i dopuštanje odjevnim predmetima koji na prvi pogled ne odgovaraju osobnoj modnoj filozofiji, najčešće se pokaže kao savršen izbor jer tada kombinacije odišu prijeko potrebnom svježinom i posebnošću. Zaključno možemo reći kako je upravo sada pravi trenutak da takvim brendovima pružimo priliku, razmišljamo pametno i dugoročno te u konačnici vrlo brzo uživamo pozitivne nuspojave održive kupnje.

Objavljeno: 22.04.2020. u 10:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p