SVJETSKA MODA

Decentni komadi nakita koji će vas osvojiti na prvu!

Poseban dizajn održive, ekološki prihvatljive proizvodnje

Inspiriran kulturom i dizajnom dalekog Islanda, brend ručno rađenog nakita Arctic Fox & Co u svojim kolekcijama skriva fine, minimalističke komade nakita koje ćete poželjeti odmah!

Samo ime ove skandinavske kompanije povezujemo sa polarnom lisicom koja spada u ozbiljno ugrožene životinjske vrste, a po kojoj je sam brend, kao što ste mogli i pretpostaviti, dobio ime. Ekološka proizvodnja i održivost na prvom su mjestu, a pet posto od ukupnog prihoda donira se fondaciji za brigu o arktičkim lisima i njihovom opstanku. ''Sve što radimo činimo svjesni svog okruženja. Kroz naše kolekcije radimo na tome da budemo istinski održivi od početka do kraja, od proizvoda do pakiranja, pričajući priče i podržavajući dobrotvorne organizacije u koje vjerujemo''- poručuju osnivači Arctic Fox & Co brenda.

Jednostavne, tanke linije naušnica u zlatnoj boji i detalji od bisera savršeno će zaokružiti vaš styling, ali i unijeti dozu elegancije u kompletan look. ''Stvoreni smo iz želje da slijedimo korake i eleganciju arktičke lisice, a sve kako bismo pružili našim kupcima luksuzne, kvalitetne komade koji će biti dostupni po pristojnim cijenama! Kupujte manje, odaberite pametno i održivo'' - dodaje tim Arctic Foxa.

Kompletne kolekcije ovog kreativnog i ekološki promišljenog brenda potražite na njihovoj službenoj stranici na kojoj ujedno možete i naručiti odabrane komade čija cijena varira između 7 do 50 funti, a pratiti ih možete i na njihovoj Instagram i Facebook stranici!

Objavljeno: 15.03.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p