SVJETSKA MODA

Decentni komadi zlatnog nakita u koje smo se zaljubili na prvu!

Nakit koji će savršeno pristajati preplanulom tenu

Unazad nekoliko sezona, zlatni modeli sitnih, minijaturnih komada nakita ističu se kao omiljeni detalj u modnom svijetu koji s lakoćom oplemenjuje svaku odjevnu kombinaciju svojim suptilnim isticanjem. I ove sezone minimalistički trend zlatnog nakita nastavlja oduševljavati svojim jednostavnim, a upečatljivim izričajem koji neodoljivo podsjeća na ljeto kojemu se neizmjerno veselimo.

Ovoga puta potpuno nas je oduševio austrijski brend ''New One'' koji od davne 1998. godine njeguje minimalistički stil isključivo zlatnih komada, a koje redovito inspiriraju upravo bezbrižne, lagane i ljetne forme, neopterećene bojama i mnoštvom raskošnih detalja. ''New One'' na jednom mjestu okuplja odabrane dizajnerske komade koje redovito modificira, sukladno aktualnim trendovima i trenutačnom stilu života. Moderan, trendi, svjež i samouvjeren – ''New One'' nakit savršeno će upotpuniti baš svaku ljetnu kombinaciju, a pristupačne cijene ovih kvalitetnih komada još jednom dokazuju kako visoka cijena i nije uvijek znak garantirane kvalitete. Kolekcije nakita mijenjaju se ovisno o sezoni, a sigurni smo kako će vas najnovija, proljetno-ljetna kolekcija potpuno oduševiti!

''New One'' trgovine raspostranile su se diljem Austrije i Njemačke, a sve komade možete naručiti online na njihovom web shopu na kojemu ujedno možete pregledati i sve dostupne kolekcije. Također, pratiti ih možete na društvenim mrežama - na Facebooku i Instagramu.

Objavljeno: 19.04.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p