SVJETSKA MODA

Dior otvara pop up dućane uz podršku svjetskih blogera

Sedam luksuznih concept trgovina ugošćuje postav iz proljetne kolekcije Rafa Simonsa
Kako bi odali počast prvoj pret-a-porter kolekciji koju je za njihovu slavnu parišku kuću dizajnirao Raf Simons, Dior je otvorio sedam pop up dućana diljem svijeta, dodjeljujući titulu ambasadora po jednoj blogerici ili blogeru u svakoj od zastupljenih zemalja.

Sedam najprestižnijih butika u svijetu tako je ugostilo Diorov privremeni postav; IT u Pekingu, Joyce u Hong Kongu, My Boon u Seoulu, Colette u Parizu, 10 Corso Como u Milanu, Jeffrey u New Yorku i Maxfield u Los Angelesu, a specijalni eventi ovim se povodom organiziraju od 22. veljače pa sve do 25. ožujka.

Svaka od navedenih concept trgovina tako je dobila svog blogera ili blogericu, od kojih svaki djeluje kao promotor ovog velikog projekta u sklopu luksuznih trgovina. Peter Xu otkriven je kao pekinški ambasador Diora, Leandra Medine sudjelovala je na zadatku u njujorškom Jeffreyju, Chiara Ferragni zadužena je za Milano, Tina Leung djeluje u Hong Kongu, a YouYin u Seoulu.

Instalacije proljetne pret-a-porter kolekcije tek se očekuju u Los Angelesu i Parizu te će biti vrlo zanimljivo vidjeti kojim je blogericama pripala čast zastupati Dior u svome gradu.

 


H.B.
Photo: diorpr.com, theblondesalad.com

 

Objavljeno: 26.02.2013. u 19:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p