SVJETSKA MODA

Divan nakit koji će se sjajno uklopiti u sve ljetne kombinacije!

Brend iz Amsterdama koji nas je oduševio šarmantnom ponudom!

Pred nama su sve topliji dani koji vole šarmantne detalje te neodoljivo asociranje na more, ležernost i bezbrižnost. Upravo zato za oko nam najviše 'zapinje' divan i jednostavan nakit koji dolazi u različitim bojama i na pravi način upotpunjuje baš svaku kombinaciju. Potaknuti time, odlučili smo izdvojili divan brend nakita iz Amsterdama koji krije još jednu posebnost koja će vam se sigurno svidjeti!

Beadies je ima brenda koji dolazi iz Amsterdama, a u svojoj ponudi ima divan i zaigran nakit. Jedna od najvećih posebnosti koju Beadies krije bez imalo razmišljanja je u potpunosti ručna izrada. Samim time, možete biti sigurni da je nakit koji nosite poseban, drugačiji i unikatan, a imate li i sami želju napraviti komad koji baš nitko nema, ovaj brend nudi i mogućnost narudžbe perlica i ostalih potrepština za izradu.

Što se tiče kombiniranja s odjećom, budući da dolazi ljeto, predlažemo da se odlučite za nakit s detaljima kao što su primjerice školjke i kombinirate ih s najdražim haljinama i suknjama, a možete ih nositi i na plažu želite li baš uvijek izgledati dotjerano. Volite li se poigrati bojama i uzrocima, nakit ovog zanimljivog brenda sjajno će se uklopiti u spomenutu modnu priču, stoga pustite mašti na volju jer smo sigurni da će u tom slučaju vaše kombinacije biti posebne i drugačije te u potpunosti naglasiti osobnost i stil.

U nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita iz ponude Beadies brenda, a vi svakako dodatno zavirite na službenu stranicu i pronađite savršene modele za sebe!

Objavljeno: 02.06.2020. u 12:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p