SVJETSKA MODA

Divan nakit mlade dizajnerice koji će vas oduševiti!

Moderni, unikatni komadi koje želimo u svojoj kolekciji

Britanska dizajnerica Hannah Davis talentirana je djevojka koja stoji iza ovog ručno izrađenog, unikatnog nakita pod nazivom Wolf & Moon; elegantni i nosivi komadi posebnih tekstura i geometrijskih oblika savršeno će podignuti svaki outfit, a sigurni smo da ćete i vas osvojiti na prvu!

Hannah je počela izrađivati nakit sa samo 16 godina, a samo ime brenda – Wolf & Moon potječe od jednog od prvih komada koje je napravila i potom prodavala na štandovima na ulicama Londona. Uskoro su njeni komadi postali toliko popularni da je vrlo brzo pokrenula internetsku trgovinu i stvorila oko sebe mali tim koji i danas izrađuje sav nakit u malom ateljeu u istočnom Londonu. Ravnoteža prigušenih boja, tekstura i geometrijskih oblika samo su neke od odlika njenih komada kojima stvara elegantne i nosive naušnice, ogrlice i broševe.

Sav nakit izrađen je kombinacijom drva, perspexa i metala koje posebnom tehnikom spaja u geometrijske oblike koji su s vremenom postali njen zaštitni znak, a materijale nikada ne nabavljaju nove, već recikliraju otpad te vrlo često kombiniraju raznovrsne, trenutno dostupne materijale. Hannah inspiraciju crpi iz raznih mjesta; najviše je inspiriraju putovanja, a njen interes za dizajn interijera i namještaja vidljiv je u mnoštvu njenih dizajna koji su pretvoreni u originalne i upečatljive komade nakita koji će pristajati baš svakom stylingu!

Briga o zaštiti okoliša i održivosti, pristupačne cijene i divan dizajn neki su od razloga zbog kojih želimo uvrstiti par Wolf & Moon komada u vlastitu kolekciju, a sve modele potražite na službenoj stranici brenda, gdje ujedno možete i naručiti odabrane modele!

Objavljeno: 31.01.2020. u 10:26

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p