SVJETSKA MODA

Dizajnirajte majicu koja će se pronaći u limited edition kolekciji poznatog high end brenda Helmut Lang!

Objavljeni natječaj dostupan je baš svima

Poznati austrijski modni brend - Helmut Lang, danas je na svojim stranicama objavio javni natječaj u kojemu poziva sve zainteresirane da se okušaju u grafičkom dizajnu i ilustraciji majice koja će se pronaći u njihovoj najnovijoj, ograničenoj kolekciji.

Spomenutim natječajem Helmut Lang poziva sve kreativce da stvore originalnu grafiku, crtež ili sliku u stilu Helmuta Langa, a putem koje će biti izabran pobjednik koji će potom stajati iza dizajna stvarne majice koja će biti dostupna za kupnju u njihovim trgovinama. Natjecatelji se mogu prijaviti od danas pa sve do 20. travnja, a priložiti možete isključivo jedan dizajn. Uz natječaj, brend je jasno naznačio i važna pravila kojih se natjecatelji moraju pridržavati, a prvo pravilo simbolično glasi : ''Ostanite doma'', nakon kojeg slijedi upozorenje da priloženi dizajn mora biti 100% autentičan te da ne smije sadržavati slike ljudi. Dizajn se također ne smije pozivati na nijednu kampanju ili modnu reklamu, a sretni pobjednik će, osim vlastite grafike na stvarnoj majici, dobiti i poklon-bon u iznosu od 1000 američkih dolara koje može iskoristiti na web-shopu brenda.

Stoga, ako ste oduvijek sanjali o dizajniranju odjevnog komada za brend visoke mode, ne propustite ovu jedinstveni priliku i pošaljite svoju kreaciju na tshirtcontest@helmutlang.com, a više pojedinosti potražite na Instagramu brenda ili na službenoj stranici.

Objavljeno: 14.04.2020. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p