SVJETSKA MODA

Djela slavnog umjetnika osvanula na odjevnim komadima

Nosite umjetnička djela Renea Magrittea u dnevnim kombinacijama

Nakon mjeseci nestrpljiva iščekivanja, Opening Ceremony je konačno predstavio svoju kompletnu ready-to-wear liniju inspiriranu nadrealističnim djelima poznatog belgijskog umjetnika Renéa Magrittea. Ako nas pitate,  kolekcija je upravo onakva kakvoj smo se i nadali - nosiva, primamljiva i apsolutno fantastična! 

Uživajući potpuni blagoslov zaklade samog umjetnika, Opening Ceremony je u kolekciji iskoristio 12 najlegendarnijih slika umjetnika koji je poznat po tome da obične predmete postavlja u neobičan kontekst. Tako ćemo neka njegova ikonična djela, poput Šeherezade, Ljubavnika, La Cascade ili pak Kraljeva Muzeja nositi otisnuta na majice, stroge koktel haljine, suknje, slim-fit hlače i bomber jakne. Nije na odmet spomenuti i činjenicu da je brand udružio snage i sa Vansom, Birkenstockom i velikim Manolo Blahnikom, koji je dizajnirao i ekskluzivnu limitiranu liniju salonki, koja će na sebi 'nositi' poznato umjetničko djelo, 'The Blow To The Heart'


Magritte capsule kolekcija pokrenuta je tijekom londonskog tjedna mode, a dostupna je u njihovim odabranim trgovinama i online prodaji na Opening Ceremony internetskoj stranici. No, sudeći po svemu viđenom - ne zadugo!

 

I.K.

 

Objavljeno: 17.05.2014. u 18:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p