SVJETSKA MODA

DKNY u potrazi za novim dizajnerom?

Očekuje li nas osvježenje na čelu poznatog brenda?
DKNY
 
Podbrend poznate Donne Karan namijenjen je mlađem klijentu – dizajn je prilagođen mlađoj populaciji, a zaštitna lica, poput Care Delevingne i Rite Ore, točnu su usmjerena toj populaciji. DKNY uvijek je pratio trendove, ali i donosio osvježenja, kojih je mlađa generacija uvijek željna.

Sudeći prema pričama koje kolaju u modnom svijetu, čini se da DKNY ide i korak dalje te je u potrazi za novom kreativnom energijom s kojom će dodatno osvježiti ponudu popularne podlinije Donne Karan.

Kako WWD donosi, za poziciju kreativnog direktora spominju se imena poput Prabala Gurunga, Andree Lieberman (ALC), Maxwella Osbornea i Dao-Yija Chowa (Public School), no još ništa nije službeno potvrđeno. Karan je podbrend DKNY lansirala 1988. godine, a dvije godine kasnije je dodala i DKNY Jeans u svoju ponudu, fokusirajući se dizajnom i marketingom na mlađu populaciju.

Imajući na umu da priče koje kolaju kuloarima se u većini slučajeva ostvare, možemo reći da je samo pitanje vremena kad će DKNY okrenuti novu stranicu u svom dizajnu.

M.D.

Foto:Guliver Images/Getty Image

Objavljeno: 07.04.2015. u 15:10
Tagovi: Donna Karan, dkny

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p