SVJETSKA MODA

Dolce & Gabbana pripremili pravo modno iznenađenje!

Predstavljena prekrasna kolekcija inspirirana čarobnim ljepotama Mediterana


I
ako smo bili čvrsto uvjereni kako je predstavljanje couture revija završilo, ovo dvoje strastvenih Talijana pripremilo nam je pravo modno iznenađenje i predstavilo kolekciju dostojnu drame najvišeg reda.

Očaravajuća ljepota otoka Capri poslužila je kao savršena kulisa ovog jedinstvenog spoja mode i prirode kojem je svjedočilo jedva dvjestotinjak eminentnih klijenata modnog Zeitgeista, među kojima se našla i neizostavna Anna Wintour.

Praćene nježnim zvucima violine, prekrasni modeli doplovili su malim brodićem do plaže Sorrento, te je predstavljanje 'Alta Mode', jesensko-zimske kolekcije poznate modne kuće Dolce & Gabbana, moglo započeti. Na privatnoj terasi s pogledom na more i pitoreskne stijene Faraglioni, prošetale su fantastične ručno rađene haljine nadahnute ljepotom Sicilije, rađene iz upečatljivih vintage tkanina kao što su zeleni brokat i fina čipka te bogate ručno oslikane suknje. Cijela kolekcija nadopunjena je elementima raskošna krzna i skupocjenim nakitom koji je, kako se šuška, rasprodan i prije nego su ga modeli imali prilike skinuti.

Kolekcija nadahnuta jednom ultimativnom fantazijom ljepote krajolika otoka Capri koja je, kako tvrde sami dizajneri, na jedan kratak momenat postala stvarnost realizirana kroz jedinstvenu sliku spoja modernog i starinskog na jedan suptilan i neprimjetan način, zaista je jedno fantastično iznenađenje za sve modne sladokusce, a nama je jedino žao što su dizajneri uvid u ovo divno ozračje i jednako tako divne kreacije, škrto dopustili tek kroz koju fotografiju Instagram profila posjetitelja. Šlag na kraju ove čarobne kolekcije koja je predstavljena na savršenoj lokaciji je naša manekenka Korina Ana Buljević (Talia Model) koja je imala čast prošetati bajkovitom pistom... 
 

I.K.

Objavljeno: 13.07.2014. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p