SVJETSKA MODA

Dolce&Gabbana na ulicama Napulja

Modni dvojac odao istinsku počast talijanskog kulturi

Dolce&Gabbana Napulj 
Ako je sudeći prema haute couture revijama, visoka moda i stiliziranost se vraća na ulice. Nakon što je modna kuća Fendi održala nezaboravnu reviju doslovno u Trevi fontani u Rimu, modni dvojac Dolce&Gabbana je odlučio svoju modu vratiti upravo gdje pronalaze svoju inspiraciju – na talijanske ulice. 

Revija je točnije održana u samom centru Napulja, a glavni domaćin je bila njihova draga i vječna muza legendarna glumica Sophia Loren. Nova kolekcija je predstavljena doslovno na živopisnim talijanskim ulicama, a kroz cjelokupnu reviju modni dvojac je, kao nikad do sada, slavio talijansku kulturu i način života.

Dolce&Gabbana Napulj
 
Dolce&Gabbana na ulicama Napulja

Dolce&Gabbana već godinama svoju izravnu inspiraciju crpe u povijesti, kulturi i talijanskom načinu života. Oni su onu srž uspjeli tako vješto utkati u odjeću, zadržavajući pri tome neizostavnu klasiku, ali i modernost zbog koje se njihove kreacije ubrajaju među najpoželjnijim na svijetu.
 
Dolce&Gabbana Napulj
Revija je započela bendom koji je marširao pistom/ulicom i svirao napuljsku himnu, dočaravajući živopisni talijanski grad. U novoj kolekciji koja multiplicira raskošni život, boje i kulturu, Dolce&Gabbana predstavljaju važnost vjere u životu Talijanki i Talijana, a dočarana je i važnost nogometa i izbora za ljepotu. Snage svake nove Dolce&Gabbana kolekcije leži u njihovom neizmjernoj ljubavi prema svojoj zemlji. No, ona ne djeluje patetično niti usiljeno – upravo zbog toga svi obožavaju njihove kreacije koje istinski prenose duh Italije.

Mija Dropuljić
Foto: Instagram
Objavljeno: 09.07.2016. u 11:05

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p