SVJETSKA MODA

Dolce&Gabbana slavi majčinstvo

Emotivna revija poznatog dizajnerskog dvojca
Dolce&Gabbana 
Revija talijanskog branda Dolce&Gabbana ubraja se među najpopularnije u sklopu svjetske fashion week sezone. Modni dvojac osvaja svojim ženstvenim, elegantnim i nježnim retro kreacijama u kojima slave ljepotu žene. Novu kolekciju, koju su predstavili u nedjelju 01. ožujka u sklopu Milano Fashion Weeka, posvetili su svim majkama, a na pisti smo mogli vidjeti i našu manekenku Anu Buljević.

Poznato je kako dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana veliku važnost pridaju obitelji koja je bila u centru njihove kampanje za aktualnu kolekciju. Stoga kolekcija koja odaje počast majkama ne iznenađuje.
 
Dolce&Gabbana 
Dolce&Gabbana 
Dolce&Gabbana
 
Kolekcija ne slavi samo majke nego i one koje to tek trebaju postati. Reviju su nosila i djeca, odnosno na pisti su se prošetala sa svojim majkama.
 
Dolce&Gabbana 
Dolce&Gabbana 
Dolce&Gabbana
 
Kad su komadi u pitanju, Dolce&Gabbana nastavljaju svoju uspješnicu. Posve posvećeni svom izgrađenom stilu u kojem je ljepota žene na prvom mjestu, Domenico i Stefano su i ovaj put predstavili izrazito ženstvenu, profinjenu i elegantnu kolekciju u kojoj dominira silueta 50-tih.
  Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana
 
Osim već očekivane crne boje i crne čipke, na pisti smo mogli vidjeti i jarke boje, poput plave i crvene. Sudeći prema drugim kolekcijama koje smo mogli vidjeti prethodnih tjedana, zima koja nas očekuje bit će sve samo siva.
 
Dolce&Gabbana 
Dolce&Gabbana 
Dolce&Gabbana
Neizostavni cvjetni uzorak ovaj put je osvježen dječjim crtežima koji krase haljine. Na kreacijama smo također mogli vidjeti i ilustracije u duhu nekadašnjeg starog načina prikazivanja majke i djeteta.
  Dolce&Gabbana
 
Dolce&Gabbana 
Dolce&Gabbana
Nova kolekcija Dolce&Gabbana možda nije ponudila iznenađujuće novitete, no nastavila je slaviti žene, ovaj put njihovu najvažniju životnu ulogu - onu majke. Emotivna kolekcija već sad je pronašla put ka modnoj publici.
  Dolce&Gabbana Dolce&Gabbana
 
Mija Dropuljić
Foto: Instagram, Guliver Images/Getty Image

Objavljeno: 01.03.2015. u 19:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p