SVJETSKA MODA

Donatella Versace angažirala Gigi Hadid kao fotografkinju

Poznati model snimio kampanju za Versus Versace 

Versus Versace

Ako ste među onima koje strašno živcira spoznaja da Instagram zvijezde mogu biti bilo što (bez obzira na kompetencije), onda bi vas vijest da je Gigi Hadid fotografirala novu kampanju za Versus Versace mogla pošteno nanervirati. Ali, ne pucajte na glasnika! I nas podjednako živcira trend Instagram zvijezda koje rade sve i to samo zbog broja svojih sljedbenika. 

Model, dizajnerica i zvijezda društvenih mreža, Gigi Hadid, sada u svoj CV može dodati i stavku fotografkinja jer ju je poznata dizajnerica Donatella Versace odlučila angažirati da fotografira kampanju za Versus Versace. Gigi Hadid je u kampanji za proljeće/ljeto 2017. fotografirala svog dečka, glazbenika Zayna Malika i britanski model Adwoa Aboah, a kako bi cijeloj atmosferi dodala dašak intimnosti, fotke su snimljene iPhonom i digitalnim kamerama. Patti Wilson potpisuje stylinge, kosa je djelo Justine Marjan, a makeup Brigitte Reiss-Andersen.

"Nova Versus Versace kampanja prezentira sve što je posebno, a veže se uz Zayna, Gigi i Adwoa kao predstavnike svoje generacije. Oni su mladi ljudi koji zrače iskrenošću, energijom i ljubavlju", izjavila je Donatella Versace. Nakon dizajnerskih i fotografskih pothvata mladog modela, pitamo se koja će biti nova uloga u kojoj će se naći Gigi Hadid. 

T.L.
Foto: Gigi Hadid za Versus Versace

Objavljeno: 10.03.2017. u 10:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p