SVJETSKA MODA

Donosimo: McQ jesen 2011.

Kako izgleda nova kolekcija pristupačnije linije poznatog brenda?

Cijelu kolekciju za jesen 2011. morati ćemo pričekati do veljače 2011., no iz Alexander McQueen brenda u javnost su pustili nekoliko fotografija nove McQ kolekcije. Da vas prisjetimo, McQ je pristupačnija linija poznatog brenda čiji se raspon cijena kreće od 70 eura za majice do 300 eura za kapute.

„Oduvijek smo znali da ima potrebe za pristupačnijim brendom i zato je nastao McQ, no sada ga želimo proširiti i učiniti još prihvatljivijim široj masi. Uz to želimo da bude namijenjen prvenstveno mlađoj publici, zato je nova kolekcija nabrijana i jako casual. Uz sve ovo snizili smo sve cijene za 25 % u odnosu na prijašnje kolekcije - traperice se kreću oko 175 eura, haljine oko 200 eura, kaputi 300 eura, dok su najskuplje majice 70eura." poručio je Jonathan Akeroyd iz Alexander McQueen brenda.

Idući tjedan u javnost puštaju zanimljivu reklamnu kampanju - četiri mlade trendseterice odjevene u nove komade McQ linije snimljene su u sasvim običnim dnevnim situacijama. Nakon toga na redu su pripreme za London i New York Fashion Week koji su na rasporedu u veljači iduće godine.

A.B.

 

Objavljeno: 01.12.2010. u 19:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p