SVJETSKA MODA

Donosimo Vam nove fotke iz filma Sex and The City 2.

Što nose naše najdraže trendseterice?

 

Dok iščekujemo premijeru novih pustolovina naše najdraže četvorke s Manhattana, u javnost se polako puštaju fotografije s seta. Film koji je u prvom pokušaju po mnogima podbacio u scenariju, u drugom dijelu obećava britkije dijaloge bez sve-američke zašećerene cenzure koja je istinskim fanovima serije upropastila doživljaj.

Ono u čemu film nije podbacio jeste: moda. Vjerojatno najpoznatija stilistica na svijetu Patricia Field i ovaj se put dobrano namučila kako bi odabrala bezbroj kombinacija za sve četiri glavne glumice, s tim da svjedočimo i nekim ponavljanjima stylinga. U jednoj sceni vidimo Carrie (Sarah Jessica Parker) u DIOR haljini s printom novina a koju je nosila u 3. sezoni serije.

Veliki dio Carrie-ine garderobe čini opus kuće Halston što nas i ne čudi s obzirom da je nedavno postala kreativna savjetnica upravo te kuće, a bolji pr od ovoga se ne može ni zamisliti.

Samantha je i dalje vjerna seksi kreacijama te su se u igri našle i kreacije kuće Herve Leger a jedna fotografija u vjenčanici nam sugerira da će se dogoditi nemoguće: zakleta protivnica monogamije će stati pred oltar.

Charlotte je i dalje neodoljiva slatkica te se njezin styling mahom sastoji od haljina u stilu 50-ih godina i trakica za kosu. Što se Mirande tiče, primjetili smo pomalo čudnu bob frizuru na glavi a styling je ostao isti poslovni kostimići spareni s Louboutinkama i dizajnerskim torbama.

U galeriji pogledajte neke od stylinga sa seta filma Sex and The City 2.

Objavljeno: 16.03.2010. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p