SVJETSKA MODA

Doutzen Kroes zavodi u crnoj koži

Plavokosa anđelica u editorijalu magazina Industrie

Dok se intenzivno priprema za novo izdanje najiščekivanije modne revije na svijetu, one Victoria's Secreta, Doutzen Kroes i dalje snima modne editorijale punom parom.

Na svojim stranicama ovog ju je mjeseca ugostio londonski magazin Industrie, za čije je jesensko-zimsko izdanje editorijal potpisao Erik Torstensson.

Prelijepu Doutzen u niz odjevnih komada od crne kože 'uvukao' je stilist Simon Robins, koji je slavnu Viktorijinu anđelicu poželio prikazati kao sirenu modernog doba.

Zavodljiva Nizozemka pokazala je sve svoje čari na desetak stranica editorijala, a osim što je pozirala za ove senzualne fotografije, Doutzen je također dala intervju, u kojem je progovorila o svojim manekenskim počecima.

 

"Kada sam se počinjala baviti modelingom, otišla sam iz ruralne Nizozemske i bila sam prestravljena. Nisam znala ništa. Danas zahvaljujući internetu mlade djevojke znaju sve. One znaju tko je Steven Meisel, što ja tada primjerice nisam znala," otkrila je Doutzen u iskrenom razgovoru za magazin Industrie.

H.B.

Photo: Industrie Magazine

 

Objavljeno: 28.10.2013. u 19:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p