SVJETSKA MODA

Elie Saab – krojački egzibicionist

Couture kolekcija za žene koje žele biti obožavane

Dizajner koji je definitivno imao kristalno jasnu viziju kada je riječ o novoj couture kolekciji, a kad kažemo kristalnu viziju, mislimo to sasvim doslovce. Elie Saab je svoju novu muzu pronašao u veličanstvenoj ljepoti kristalnih lustera.

Igra idejom toplog svijetla koje se lomi kroz prizmu kristala bila je i više nego idealna inspiracija za njegovu ombré paletu boja veličanstvenih haljina, a kristalna struktura pronašla se na zadivljujućim siluetama u obliku mnoštva ukrasa koji su u suradnji s najfinijom čipkom odražavali svijetlo baš poput netom izglancanih glatkih površina. Koktel haljine, slojevite pune suknje, bogate haljine, golema količina ukrasa koja je iziskivala nebrojeno mnogo sati ručna rada, sve umotano u nježne pastelne boje... Kraj svega nabrojenog možemo samo ustvrditi da njegova dnevna ready-to-wear linija nema apsolutno nikakve šanse kraj silueta koje kreira za ono magično vrijeme koje nastupa kada padne noć.

Kolekcija koja počiva na metrima čipke i tila, te nebrojenim količinama kristalnih i bisernih ukrasa, može samo potvrditi kako je Elie Saab krojački egzibicionist koji ne želi da njegove haljine, i žene koje ih nose, budu samo zamijećene, već apsolutno i bespogovorno obožavane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I.K.

photos: Facebook/Elie Saab
Objavljeno: 10.07.2014. u 13:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p