SVJETSKA MODA

Faretta zablistala u editorijalu British Voguea

Mladi model niže uspjeh za uspjehom

Faretta

Za mladu Farettu, naš trenutno najuspješniji model s inozemnom karijerom, očito nema stajanja. Lijepa uzdanica Colors Model Managementa u posljednjih godinu dana niže uspjeh za uspjehom. Mogli bismo reći i tolikom brzinom da ju je gotovo nemoguće pratiti.

Krajem srpnja, Faretta nas je ugodno iznenadila kada smo naišli na njezino lice u novoj kampanji za high street brenda Zara koju je snimio veliki Steven Meisel, a sada je lijepa manekenka zablistala na stranicama britanskog izdanja Voguea. Trogiranka je, naime, jedan od modela koji krase editorijal na stranicama najvažnijeg izdanja u godini - onog rujanskog. I to u, ne zaboravimo, najutjecajnijem modnom magazinu na svijetu! Faretta se u editorijalu Modne Biblije pojavljuje uz modele Caru Taylor i Kris Grikaite, dok fotografije potpisuje renomirani fotograf Alasdair McLellan. 

Da podsjetimo, Faretta je ove godine otvorila reviju kuće Chanel u Parizu te nosila komade velikih modnih imena kao što su Dior, Miu Miu, Valentino i Fendi, a prošle ju je godine magazin Vogue uvrstio na prvo mjesto modela koji su pokorili tjedne mode. Uspješna je hrvatska manekenka do sada nosila i McQueena, Wanga, Annu Sui, Céline, Chloé, DKNY i mnoge druge te je snimila nebrojene kampanje za prestižne svjetske modne kuće. 

T.L.
Foto: Vogue

Objavljeno: 08.08.2017. u 11:26

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p