SVJETSKA MODA

Fashion.si predstavlja: International Fashion Week jesen/zima 2012./2013.

Veliki modni spektakl u travnju!

Dvorana Meduza na ljubljanskom "Gospodarskem razstavišču" će se 12. i 13. 4. pretvoriti u modno središte, ne samo Slovenije, nego i Europe.

Fashion.si - prvi slovenski modni portal koji je osnovan u partnerstvu sa FASHION.HR konceptom- predstavlja 1. međunarodni tjedan mode u Sloveniji, koji će se održati pod pokroviteljstvom HTC-a i Mercedes-Benza. 

U dva dana, u dvorani Meduza na sajmištu u Ljubljani održat će se brojne modne revije, na kojima će dizajneri iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Engleske, predstaviti svoje kolekcije za jesen/zimu 2012./2013.

Aljoša Krošlin Grlj, kreativni producent IFW-a, izjavio je, da je cilj međunarodnog tjedna mode mnogo više, nego samo prikaz aktualnih kolekcija etabliranih domaćih i stranih modnih imena. »Želimo ponovo uspostaviti zdravu i konstruktivnu komunikaciju o budućnosti lokalne modne industrije u svijetu. Naš cilj znači nije, da razdvajamo, nego da povežemo, udružimo i svi skupa okrenemo novi list u povijesti slovenske modne industrije,« dodao je Krošlin Grlj.

 

Objavljeno: 19.03.2012. u 16:40
Tagovi: fashion.si

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p