FHR MAN

Tri poznata muškarca čiji stil žene obožavaju

FASHION.HR i S.Oliver otkrili su sve tajne odličnog muškog stila

Kada govorimo o muškarcima i odijevanju, uvriježeno je  ali i pogrešno mišljenje kako njih moda previše ne zanima. Oni obožavaju jednostavnost no s druge strane itekako paze na detalje i vole svom ormaru posvetiti posebnu pažnju. Uostalom, svakodnevno smo okruženi takvima koji njeguju svoj stil odijevanja pa gdje god da se pojave, nipošto ne prolaze neprimijećeno.

Imati u svom ormaru samo pomno odabrane komade koji će uspješno prezentirati našu osobnost i karakter nešto je u čemu su muškarci puno uspješniji od nas žena. Neprestano mijenjanje stilova i modne avanture nešto je čemu su žene naklonjenije, dok su muškarci ti koji točno znaju što žele svojim odijevanjem postići te koji im modni stil odgovara, a njemu najčešće dugo godina ostaju vjerni. Upravo takve samosvjesne, ostvarene i inspirativne muškarce koji znaju kuda koračaju kada je moda u pitanju predstavlja brendova s.Oliver, s.Oliver Black Label i Q/S a savršeni primjer takvih muškaraca su dizajner interijera Boran Petljak, mladi poduzetnik Matko Huđ i glazbenik / voditelj Slaven Berić (poznatiji kao Fil Tilen) koji iza sebe imaju uspješne karijere, ali i modni stil koji definitivno ostavlja dojam.

Boran Petljak, dizajner interijeraSavjet za uređenje doma? Angažirajte dizajnera interijera. Točnije nekoga tko dobro zna što radi i ima stila u malom prstu! Tako bismo ukratko opisali simpatičnog Borana koji, osim što sjajno obavlja svoj posao dizajnera interijera, vjeruje kako stil stvar ukusa, a ne izbora. Najviše se ponosi ljudima s kojima svakodnevno radi, a svojim najvećom neostvarenom životnom željom izdvojio bi putovanje u Brazil. Daleko putovanje moglo bi se dogoditi u skorije vrijeme jer Boran obožava putovati. Zahvaljujući hvale vrijednoj karijeri i kreativnom duhu, on je jedan od onih muškaraca čiji je stil prepoznat kao klasična i elegantan no opet moderan i svima privlačan. Ključni komad? Sako radi kojeg najčešće dobije najviše komplimenata, a kako i ne bi kad Boranovo istančano oko dizajnera interijera jako dobro prepoznaje što je dobar stil, a s istim se i sam može pohvaliti. Stoga ne čudi što on je linija po njegovoj mjeri upravo s.Oliver Black Label.

Fil Tilen, glazbenik i voditeljOn je televizijski i radijski voditelj, kazališni i filmski glumac, performer i reper...On je Fil Tilen, dobro poznato lice i glas koje rado gledamo i slušamo te muškarac čiji je jednostavan stil i više no dobar. Za sebe kaže kako je uporan, a njegova ljubav prema glazbi i pisanju rezultirala je karijerom repera koji je tek na početku. Naime, Slaven, kako ga zove njegova mama, ganja viziju sebe kao glazbenika sa svjetskim hitom i turnejom po cijelom svijetu te, zahvaljujući dinamičnosti i kreativnosti bez kojeg je njegov život nezamisliv, postoji dobra šansa da svoj životni san i ostvari. A za velike snove treba i dobar stil što Tilen jako dobro zna stoga su njegove kombinacije uvijek jednostavne, ali upečatljive. Najviše obožava sportske komade koje slaže ovisno o raspoloženju, a njegov stilski uzor je još jedan veliki glazbenik, Stromae. Baš poput svakog modernog i mladog muškarca, obožava pomaknutu klasiku i bira Q/S.

Matko Huđ, poduzetnikPo zanimanju digitalni poduzetnik, no kreativna nota koju posjeduje, da se nije odlučio za to zanimanje, vrlo vjerojatno bi ga odvela u umjetničke vode. Kao svoju najveću vrlinu ističe činjenicu da uvijek pronalazi ono dobro u ljudima te zrači pozitivom, no kada govorimo o manama poprilično je neorganiziran. Prijatelji ga opisuju kao poštenog i točnog, a s njima u slobodno vrijeme voli zaigrati i nogomet, no ipak neostvarena želja mu nije biti nogometaš već živjeti na Havajima. U životu se vodi onom budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu te se trudi biti sretan i zadovoljan s onime što radi. Ono što ga posebice veseli i na što je najponosniji u dosadašnjoj karijeri je izgradnja i pokretanje vlastite tvrtke, a osim uspješnog poslovanja, trenutni cilj mu je putovati svijetom. Kada govorimo o odjeći najbolje se vidi u casual streetstyle kombinacijama te dodajte kako je i za muškarce važno da su dobro odjeveni te da njeguju određeni stil stoga rado bira s.Oliver.
Foto: Marko Gregurić
Objavljeno: 03.04.2019. u 11:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p