SVJETSKA MODA

Tajice nikad nisu bile više cool

FKA Twigs za Nike – suradnja o kojoj svi pričaju
FKA Twigs Nike
P
oznati sportski brend Nike u novoj godini je na novoj kampanji udružio snage s glazbenom umjetnicom FKA Twigs, a rezultati su fantastični. No, manje od upečatljive glazbenice nismo ni očekivali.

FKA Twigs nije klasična glazbena zvijezda, stoga nas nije iznenadila činjenica što nije htjela biti samo lice nove kampanje. Projekt pod nazivom Do you believe in more? potpuno reflektira njen stil – ona potpisuje koncept, režiju i, naravno, soundtrack.

FKA Twigs NIKE
FKA Twigs NIKE
FKA Twigs NIKE
Plesačica, pjevačica, glazbenica i redateljica okupila u ovom projektu 12 nekonvencionalnih atleta, od plesačice Saskije Horton do karate majstora Jayja Kirtona, a sve u želji da razbije mitove koji kruže oko atleta.

FKA Twigs NIKE
FKA Twigs NIKE
FKA Twigs NIKE
„Sve se vrti oko toga što tebe potiče u fitnessu. To je jedan moderan pokret u kojem istražujemo bilo koji sport, i to bez ikakvih granica“, objasnila je umjetnica.

U pitanju je kampanja za nove Nike Zonal Strength tajice koje u FKA Twigs modnom izričaju nikad nisu izgledale više cool. Glazbenica je naglasila kako na ovu suradnju gleda kao mogućnost da ljude inspirira da koriste svoje tijelo na pozitivan način, a to je pokušala dočarati kroz atletičare i plesače koji se pojavljuju u novoj kampanji. Moramo priznati da tajice nikad nisu bile više cool nego sad!

FKA Twigs NIKE
FKA Twigs NIKE
M.D.
Foto: Nike
Objavljeno: 15.01.2017. u 11:51
Tagovi: Nike, FKA Twigs

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p