SVJETSKA MODA

Gdje kupiti odjeću Victorije Beckham za manje od 600 kuna?

Vijest zbog koje je fashionisticama srce brže zakucalo

Victoria Beckham

Vjerujemo kako će se brojnim fashionisticama, koje čeznutljivo prate svaku novu kolekciju Victorije Beckham, oteti usklik oduševljenja. Naime, poznata britanska dizajnerica objavila je kako će surađivati s američkim brendom Target. 

No, nemojte misliti kako će vam odjeća iz ove suradnje pošteno isprazniti novčanik - cijene komada s Victorijinim potpisom iznosit će između  £5 i £60 (od 50 do 600 kuna), a kolekcija će sadržavati čak 200 odjevnih komada za žene i djecu za koje će poznata dizajnerica sada kreirati po prvi puta u svojoj karijeri. 

"Ova je suradnja plod mog dugog razmišljanja o tome da dizajniram za one koji ne žele platiti dizajnersku odjeću ili za nju nemaju dovoljno novca. Sviđa mi se ideja da otvorim svoj brend široj publici pa me oduševio prijedlog koji je došao od strane Targeta," izjavila je Victoria Beckham koja će ovim potezom zasigurno obradovati brojne obožavateljice svoje prepoznatljive chic siluete, a čija će kolekcija s Targetom u prodaju biti puštena tek u travnju 2017., a biti će dostupna kako na web stranici Targeta kao i na VictoriaBeckham.com.

T.L.
Foto: Instagram

Objavljeno: 20.10.2016. u 12:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p