SVJETSKA MODA

Gigi Hadid i Tommy Hilfiger su odličan spoj

Napokon predstavljena dugoočekivana suradnja
Gigi Hadid i Tommy Hilfiger

D
a će Gigi Hadid, jedna od najtraženijih manekenki današnjice i it djevojka svjetske modne scene, i modni brend Tommy Hilfiger surađivati na zajedničkoj kolekciji bila je vijest koja je odjeknula u medijima i izazvala brojne pozitivne reakcije.

Napokon je u petak 09. rujna u sklopu New York Fashion Weeka predstavljena zajednička suradnja, a kao i očekivano Gigi je bila glavna zvijezda koja je ujedno i otvorila samu reviju. Revija je održana u South Street Seaportu u manirama zabavnog sajmišta u sklopu kojeg je glavni event upravo bilo predstavljanje dugoočekivane kolekcije.

Gigi Hadid i Tommy Hilfiger
Gigi Hadid i Tommy Hilfiger
Predstavljena kolekcija bila je izvrstan spoj osobnog stila poznate manekenke koji je prije svega casual, udoban, praktičan, ali ipak u sebi sadržava svojevrsnu drsku i cool notu zbog kojeg je svaki njen styling upečatljiv i na određeni način i snažan.

Gigi Hadid i Tommy Hilfiger
Gigi Hadid i Tommy Hilfiger
S druge strane Tommy Hilfiger je u novu kolekciju utkao upravo ono šo čemu je brend prepoznatljiv. Sportski komadi koji se kombiniraju uz večernje odjevne predmete, opuštenost i multifunkcionalnost, a sve je to ukrašeno uniformiranim elementima, poput načina kopčanja, gumba i vojničkih kaputa.

Gigi Hadid i Tommy Hilfiger
Gigi Hadid i Tommy Hilfiger
Izvrsne kožne jakne, poderane traperice, lepršave haljine, debelo statement pletivo i nezaobilazne prugice obilježile su novu Tommy Hilfiger koju će obožavati sve trendseterice poput Gigi Hadid. A ona je ponovno dokazala koliko je danas važna moć društvenih mreža, status koji se s njim ostvari i kojoj omogućuje da tvoje ime može prodati sve. U ovom slučaju je to kolekcija s pokrićem koja ima glavu i rep i koja bi našla svoj put prema kupcu bez obzira na Gigi. Ali to su, čini se, danas rijetki slučajevi.

Mija Dropuljić
Foto: Getty Images, Instagram
Objavljeno: 10.09.2016. u 13:40

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p