SVJETSKA MODA

Giorgio Armani slavi 40. rođendan

Jubilarna obljetnica poznatog dizajnerskog branda
Giorgio Armani
 
Jedna od zadnjih značajnijih revija u sklopu Milano Fashion Weeka je bila ona svjetski popularnog dizajnera Giorgija Armanija koji je svoju novu kolekciju predstavio u ponedjeljak 02. ožujka.

Ova godina je itekako značajna za poznatog talijanskog dizajnera. Naime u 2015. Giorgio slavi 40. obljetnicu na modnoj sceni, a to slavi čistom i jednostavnom kolekcijom koja u fokus stavlja one komade u kojima je Giorgio izvrstan – jakne i hlače.
 
Giorgio Armani
 
Kroz kolekciju se protežu elementi inspirirani djelima umjetnika Marca Chagalla. Taj utjecaj na dizajnera se posebno mogao vidjeti u zadnjem dijelu kolekcije u kojem su dominirale večernje haljine.
 
Giorgio Armani
 
Giorgio je u novoj kolekciji koristio nove teksture koje su iznenadile poznavatelje njegovog dosadašnjeg rada. Upravo to iznenađenje je unijelo svježinu u novu kolekciju.
 
Giorgio Armani
Nakon revije Giorgio je krenuo već raditi na novoj kolekciji. Na pitanje je li postoji još nešto zbog čega se treba dokazati, on je jednostavno i samouvjereno odgovorio protupitanje Mislite da se trebam dokazivati?.
 
Giorgio Armani 
Mija Dropuljić
Foto: Splash news

Objavljeno: 03.03.2015. u 12:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p