SVJETSKA MODA

Gisele Bündchen: Zbogom modnoj pisti!

Brazilski supermodel se oprostio od revija
gisele bundchen 
Nakon što je dva desetljeća suvereno koračala svjetskim modnim pistama, najplaćenija svjetska manekenka Gisele Bündchen, u srijedu 15. travnja zadnji je put prošetala pistom praćena oduševljenim vriskovima publike.
 
Za mjesto s kojeg će reći zbogom revijama odabrala je mjesto s kojeg je i započelo njezino uspinjanje na modnoj ljestvici - brazilski tjedan mode u Sao Paolu i reviju modnog branda Colcci s kojim surađuje od najranijih dana svoje karijere. Gisele nije uspjela sakriti emocije dok se zadnji puta pojavila na pisti noseći tri kombinacije iz posljednje kolekcije popularnog brazilskog branda. Korake lijepe manekenke pratili su oduševljeni vriskovi i pljesak publike, a cijeli događaj pratio je iz prvog reda i njezin suprug Tom Brady. Ranije toga dana, Gisele se od svojih obožavatelja oprostila i na svom Instagram profilu objavivši fotografiju sebe s početka karijere, dok je imala samo četrnaest godina. Sliku je popratila objašnjenjem kako i dalje ostaje prisutna na modnoj sceni ali se od revija oprašta jer joj tako govori tijelo.
 
„Naučila sam slušati svoje tijelo, a ono mi nalaže da stanem. Drago mi je da imam taj privilegij. Umirovljenje s pista omogućit će mi da se posvetim nekim drugim modnim projektima,“ zaključila je Gisele.
 
gisele bundchen
T. L.
Foto:Getty images
Objavljeno: 17.04.2015. u 09:37
Tagovi: Gisele Bundchen

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p