SVJETSKA MODA

Godina izazova za Zaca Posena

Dizajner ugodno iznenadio novom kolekcijom
Zac Posen 
Jedan od miljenika američke modne publike, Zac Posen, odlučio je ove godine potpuno zavladati modnom scenom, ostvariti zavidne suradnje, ali i okrenuti jedan novi modni izričaj. Nakon hvaljene i medijski itekako praćene suradnje s Googleom na kojoj je predstavio LED haljinu, debitantske kolekcije za Brooks Brothers, u srijedu 16. rujna je prikazao novu kolekciju na New York Fashion Weeku

Zac Posen je konstrukcijski mag čije glamurozne haljine vladaju američkim red carpetom. Upravo duge večernje haljine su ga proslavile te su postale njegov zaštitni znak. No, Zac je za ovu kolekciju odlučio okrenuti novi list, ublažiti glamur, smanjiti teatralni dojam i ponuditi svojim klijenticama njegovo viđenje odjeće za svaki dan.

„Važno je da i dalje budemo uzbudljivi. Imali smo toliko mnogo red carpeta, da sam došao do trenutka da želim svojim prijateljima i klijentima ponuditi i nešto za tijekom dana“, izjavio je dizajner.

Unatoč novim komadima i više ready-to-wear kolekciji, Zac je zadržao svoj stilski pečat. Određeni izlazi su možda djelovati prekruto i teatralno za svaki dan, no unatoč tim detaljima, dizajnerov novi preokret odlično je osvježenje koje su mnogi čekali. U večernjem dijelu zadržao je svoj zaštitni znak, no dnevni asortiman dugoočekivani je preokret koji njegovom brendu svakako ide u prilog.
 
Zac Posen 
Zac Posen 
Zac Posen 
Zac Posen 
Zac Posen 
Zac Posen 
Zac Posen 
Zac Posen
M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 17.09.2015. u 10:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p