SVJETSKA MODA

Gucci ima novu uzbudljivu suradnju i sigurni smo da će komadi odmah biti rasprodani!

Zanimljiv spoj dva različita brenda!

Svatko tko imalo nešto više prati zbivanja u modnoj industriji, zna kako su kolaboracije brendova prava 'zlatna koka', a nekima i jedini način za opstanak na tržištu. U trenutcima kada smo već sve vidjeli i dizajnerima je poprilično teško predstaviti nešto novo i svježe, kolaboraciju su ta mala injekcija novog i neočekivanog, a brend koji se u istima posebno ističe je – Gucci!

Alessandro Michele i Gucci su kombinacija koja uvijek ima nešto zanimljivo za ponuditi te uspijeva egzistirati između kulture spektakla i prenaglašene mode koja u konačnici stvara estetiku brenda. Gucci je Gucci, modna imperija koja će uvijek baš svaki komad moći prodati, a koketiranje s raznim brendovima dokazuje da ova moda kuća ne kaska za poznavanjem suvremenih marketinških alata. Prisjetimo se samo kolaboracije s Balenciagom o kojoj se i danas ne prestaje pričati ili primjerice suradnje s brendom The North Face koji je u svega nekoliko mjeseci postao jedan od najatraktivnijih brendova i doslovno je uzdignut iz mrtvih. Stoga, svaka vijest o novoj Gucci kolaboraciji jako je uzbudljiva jer ne znamo što očekivati, a sada je na red došao skejterski brend Palace.

U svojoj suštini Palace i Gucci jako se razlikuju, ali povezuje ih modna igra i eksperiment. Komadi koji će se moći kupiti unutar kolaboracije naglasak stavljaju na identitet i kulturu mladih, a odvažna mladenačka modna vizija zasigurno će biti omiljena kod pripadnima generacije Z. Minice s monogramskim detaljima, odnosno jak brending, senzualni, ali istovremeno opušteni krojevi, urbana su modna priča kojom se prožimaju dizajnerski elementi. Iako možemo zaključiti da ova kolekcija targetira nešto mlađu publiku, izuzmemo li određene komade, isti apsolutno mogu funkcionirati i u čistoj dizajnerskoj Gucci varijanti. Upravo zato, Gucci je još jednom pokazao da zna kako se rade kolaboracije te ne sumnjamo da će i ova vrlo brzo biti rasprodana!

Kolekcija je službeno dostupna od 21.10.2022. putem sljedećeg linka!

Foto: Gucci, Instagram, Youtube
Objavljeno: 14.10.2022. u 16:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p