SVJETSKA MODA

H&M je najavio još jednu sjajnu suradnju koja će vas oduševiti!

Posebna kolekcija očaravajućih printeva!

H&M s veseljem najavljuje ženstvenu kolekciju u suradnji s kolumbijskom dizajnericom Johannom Ortiz. Uz snažnu paletu boja, egzotične cvjetne printeve i glamurozne siluete koje su postale sinonim za Ortiz robnu marku ženstvenog odijevanja, kolekcija je prepuna elegantnih kombinacija pogodnih za dan i za noć, kao i za one koji su u potrazi za statement komadima. Ekskluzivna 'pred-kolekcija' sastoji se od 4 haljine koje će biti dostupne od 3. prosinca u odabranim trgovinama i na webu, a glavna kolekcija bit će dostupna u ožujku 2020. godine.

Pred-kolekcija se sastoji od četiri stila koji su sinonim za koketirajuću i nezahtjevnu estetiku Johanne Ortiz: haljina-tunika, haljina na vezanje, mini haljina i duga haljine sa slojevitim krojem volana. Četiri egzotična cvjetna printa iz Ortizove arhive - 'Divlje ruže', 'Raj orhideja', 'Cacatua' i 'Coquelicots' predstavljene su u živim novim bojama toplo žute, prašnjave ružičaste, šumsko zelene i tamno smeđe boje koralja s fenomenalnim volanima i valovitim detaljima na manšetama i rubovima. Kako ih sada nositi? Ortiz predlaže uparivanje s minimalnim sandalama, raskošnim naušnicama, valovima u kosi i slamnatom torbom.


"Svi printevi potječu iz moje opsjednutosti cvijećem, palmama i prekrasnim bojama s kojima sam blagoslovljena dok gledam kroz prozor kad se probudim u svojoj kući u Kaliju, u rodnoj Kolumbiji. Print Latinske Amerike i njezino jedinstveno nešto je što se može osjetiti u svakom mom dizajnu, tako da sam oduševljena što će toliko žena na svijetu imati mali komad Kolumbije u svojim ormarima zahvaljujući Johanni Ortiz x H&M suradnji ", kaže Johanna Ortiz, dizajnerica i izvršna direktorica.Otkrivanje svijeta bujnog dizajna Johanne Ortiz, njezina upotreba boja i njen izvanredni štih za dramatične siluete bilo je sjajno iskustvo za cijeli dizajnerski tim. Za vrijeme cijelog procesa tim je blisko surađivao s Johannom, uživajući u njenom izuzetnom gostoprimstvu i prekrasnom domu u Kaliju. Oduševljeni smo što možemo proslaviti bogatu povijest i zanat Kolumbije i približiti Johannin dizajn kupcima H&M-a “, kaže Maria Östblom, H&M voditeljica dizajna za žensku odjeću.

Foto: Style Zagreb
Objavljeno: 02.12.2019. u 13:29

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p