SVJETSKA MODA

Haider Ackermann je novi kreativni direktor brenda Berluti

Novost u modnoj kući 

ackermann haider

Glasine da će kolumbijski dizajner biti na čelu muške linije brenda Berluti počele su kolati već ranije ovog mjeseca, a danas je brend potvrdio kako su na poziciju kreativnog direktora zaposlili upravo Haidera Ackermanna.

Nakon što je Alessandro Sartori ranije ove godine napustio poziciju kreativnog direktora, nagađalo se tko će mu biti nasljednik. Ackermann koji ima svoj istoimeni brend, a među svojim obožavateljima ima veliku listu poznatih poput Tilde Swinton i Kanye Westa, sigurno će biti odličan izbor brenda. Svoju prvu kolekciju za Berluti za jesen/zimu 2017. pokazat će u Parizu u siječnju.

Ackermann je poznat po svom suvremenom stilu slojevitog dizajna i korištenju draperija. Brend očekuje kako će im Ackermann donijeti svjež pristup. Kažu kako su se vrlo brzo složili oko vizije i ideje jer Ackermann ima puno znanja o Berlutiju kao brendu te puno znanja o stanju na tržištu te je bio spreman na prilagodnu. Baš nas zanima kakve će majstorije Ackermann izvesti u novoj Berluti kolekciji. 

T.K.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 02.09.2016. u 10:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p