SVJETSKA MODA

Haljina vrijedna krađe

Ukradena haljina glumice Lupite Nyong'o
Lupita Nyong'o
 
Glumica Lupita Nyong'o blistala je na crvenom tepihu na dodjeli Oscara u custom made haljini dizajnerske kuće Calvin Klein. Bijela haljina s 6.000 Akoya perlica svrstana je među najbolje na dodjeli, no glumica neće moći u njoj uživati. Naime, haljina koja vrijedi 150.000 dolara ukradena je iz njene hotelske sobe!

Haljina, koju je dizajnirao Francisco Costa, nestala je iz glumičine sobe i to u samo sat vremena što je ona izbivala iz nje. U kreiranju haljine sudjelovala je i sama Lupita koja je htjela da bude fluidna i homage moru, a ova predivna kreacije danima je punila novinske stupce. Kako mediji prenose, Lupita nije odmah mogla prijaviti nestanak haljine, kako je ona u vlasništvu same dizajnerske kuće. Policija istražuje slučaj, no za sada osumnjičenih nema.

Ukradena haljina može postići veliku cijenu na crnom tržištu, a njena vrijednost se povećava zbog poznate osobe koja ju nosi. No, posve je jasno da takva haljina može biti samo zanimljiva kolekcionarima jer se u njoj nitko izvan svoja četiri zida ne može pojaviti.

M.D.
Foto: Guliver Images/Getty Image
Objavljeno: 27.02.2015. u 09:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p