SVJETSKA MODA

Haljine s wow efektom stvorene za odlazak na vjenčanje

Tri španjolska brenda koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Iako se pozivnici za vjenčanja iskreno veselimo, ponekad odabir haljine može postati jako stresno. Naravno, uvijek se možete odlučiti za neku jednostavnu crnu haljinu, no ako se želite istaknuti i u potrazi ste za haljinom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, posebno će vam se svidjeti ova tri dizajnera!

Ljeto je idealno vrijeme za idilične svečane proslave popust vjenčanja, a zahvaljujući visokim temperaturama, opuštenom stanju uma te preplanulom tenu koji odlično podnosi vibrantne boje, modne kombinacije postaju razigranije i upečatljivije. Naravno, svi pogledi uprti su u mladenku, no svečana izdanja uzvanika mogu biti jednako divna. Stoga smo izdvojili tri španjolska brenda čije kreacije obožavaju brojne poznate djevojke i nerijetko ih nose i pokazuju na društvenim mrežama. Ovog ljeta nekoliko poznatih influencerica i dizajnerica reklo je sudbonosno „da“, a njihovom posebnom trenutku pridružile su se mnogobrojne uzvanice čiji su outfiti odmah izazvali veliko zanimanje ostalih.Simpatično nalikujući na slatku vatu od šećera, ova ružičasta haljina brenda Navascues idealni je primjerak kako istovremeno izgledati romantično, ženstveno te krajnje neodoljivo. Spomenuti brend zapravo je specijaliziran za izradu spektakularnih vjenčanica čiji dizajn ujedno utjelovljuje klasiku, minimalizam i ornamentalizam. Vodeći se tradicijom, uspješno stvaraju dizajn koji je svevremenski, a ova haljine poput ove ružičaste su custom-made. Sličnu priču ima i brend Jesus Peiro koji je jednoj od najpopularnijih španjolskih influencerici, Marti Lozano, osmislio vatreno crvenu haljinu koja je zaludjela Instagram!Inzistiranje na volumenu i bogatim teksturama lajt motiv su ovog brenda. Encinar je brend dizajnera Fabia Encinara koji je svoje školovanje završio na prestižnom Central Saint Martinsu i potom se vratio u Španjolsku i pokrenuo vlastitu liniju. Uskoro su njegovi komadi postali must have na tom dijelu Europe zahvaljujući dizajnu koji uspješno koketira s trendovima ne zaboravljajući na vlastiti potpis.

Još jedan primjerak brenda koji uspješno koketira sa vjenčanicama i svečanim haljinama je Sophie et Voila. Iako su vjenčanice ovog brenda vrijedne svake pohvale, popularnost i prepoznatljivost diljem svijeta nastala je zahvaljujući dizajnerici Sofiji Arribas čiji je rad u arhitekturi inspirirao za dizajn ponajprije fantastičnih skulpturalnih oglavlja, a potom vjenčanica i cocktail haljina. Prije nešto manje od 10 godina po prvi puta je predstavila svoju bridal liniju i otkad je zaslužila mjesto pri samom vrhu najtraženijih dizajnerica u regiji. Njene haljine su pročišćenog dizajna, snažnih krojeva te izrađene od ponajboljih materijala te su, od ove godine, dostupne putem online trgovine.

Foto: Navascues, Jesus Peiro, Encinar, Sophie et Voila, Instagram
Objavljeno: 14.08.2019. u 16:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p