SVJETSKA MODA

''Hervé Léger nije za lezbijke''

Managing director brenda smatra kako haljine nisu za svakoga
Herve Leger by Max Azria   
Managing director modnog brenda Hervé Léger by Max Azaria, Patrick Couderc, izjavio je u intervjuu za Mail on Sunday kako ikonična bandage haljina nije za žene s oblinama, a smatra kako nije baš niti za lezbijke.
 
Nakon što se Domenico Dolce odlučio ispričati javnosti zbog izjave o djeci dobivenom umjetnom oplodnjom, Patrick Couderc je očigledno zaključio kako nema smisla da prašina u modnom svijetu stoji predugo slegnuta pa je izjavio kako "bi bilo dobro da se žene s izraženim bokovima klone brenda" poznatog po haljinama koje "grle" žensko tijelo. Osim žena s oblinama, na meti su se našle i lezbijke za koje je Patrick rekao kako ne misli kako će "muškobanjastim lezbijkama koje cijeli život nose traperice željeti nositi Leger haljinu. One više vole muškobanjaste stvari..."
 
Naravno, spomenute su izjave naišle na pravu pobunu na društvenim mrežama, a nedugo zatim Patrick Couderc dobio je i otkaz.
 
"The Herve Leger by Max Azria šokiran je i zgrožen izjavama Patricka Couderca te njegovo osobno mišljenje nipošto ne odražava mišljenje brenda. Naš brend slavi različitosti, glamur i ženstvenost bez diskriminacije," oglasili su se iz stožera brenda.
 
Twitter 
 
T.L.
Foto: The Herve Leger by Max Azria
Objavljeno: 18.08.2015. u 15:16

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p