SVJETSKA MODA

High street brend angažirao poznate u svojoj kampanji

Donosimo: H&M against AIDS kampanju
Glazbenici i glumci iz cijelog svijeta uključili su se u borbu protiv AIDS-a i pozirali za novu H&M kampanju. Poznati high street brend već par godina izbacuje posebnu kolekciju naziva Fashion against AIDS, a ove sezone je za zaštitna lica odlučio angažirati Selmu Blair, Penn Badgleyja, Keri Hilson, Sky Ferreira, Akona, Nikki Reed, Ginnifer Goodwin, Scissor Sisters, Shiloh Fernandez i The Misshapese. Poznati glumci i pjevači odlično su se snašli u poziranju i savršeno predstavili nove komade iz ovogodišnje unisex kolekcije. Kolekcija je dostupna preko interneta i u odabranim H&M dućanima u njihovom Divided odjelu, a 25% od prodaje H&M će donirati u dobrotvorne svrhe što čini već godinama.

  

"Smatram da je kolekcija zbilja odlična i da savršeno stoji, što je zapravo genijalno jer je unisex. Podjednako dobro izgleda na muškom i na ženskom tijelu!" izjavila je glumica Selma Blair.

"Imao sam nekoliko prijatelja kod kojih je dijagnosticirana ova užasna bolest, a i kako puno putujem susrećem ljude koji se svakodnevno moraju boriti s AIDS-om. Vidim kako HIV utječe na ljude i nikako mi se ne sviđa što ne postoji lijek, već je jedini način zaštita. Nadam se da će se to uskoro promijeniti." poručio je Akon.

U našoj galeriji pogledajte kako su poznati pozirali za novu Fashion against AIDS kampanju!

Ana Bacinger

photo: h&m.com

Objavljeno: 02.04.2011. u 13:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p