SVJETSKA MODA

Hit torba koja će obilježiti nadolazeću jesen

Brend Staud predstavio je još jedan hit model

Otkako se po prvi puta pojavio na tržištu, brend Staud osvojio je modnu kritiku i publiku. Dizajnirajući niz popularnih modela koji su postali instant hit zahvaljujući zanimljivom dizajnu, nametnuo se kao prepoznatljivo ime kad su u pitanju ključni modni dodaci, a svoj pobjednički niz nastavili su i ove jeseni.

Novi model „Moon Bag“ skulpturalnog, cirkularnog oblika funkcionalan je koliko i estetski privlačan. Odmak od popularnih „mikro“ i povratak većih, glomaznijih modela je veliki jesenski trend koji je već uzeo maha. Staudova Moon torba inspiraciju vuče iz još jednog velikog trenda devedesetih torbica – kombinacijom baguette i sadle modela torbice, ovom modelu je dizajn pročišćen i minimalan.

Predstavljen je model u nekoliko boja i uzoraka pa možete odabrati između uvijek trendi crne, klasične boje viskija i ostalih zemljanih nijansi te za one odvažne, modele s uzorkom zmijske kože. Za razliku od bucket modela koji je i proslavio ovaj brend, nova jesenska it torba je daleko funkcionalnija no jednako dopadljiva. Nakon što su u veljači predstavili prvu liniju cipela, dizajneri iza Stauda nadogradili su kolekciju i upravo Moon Bag čini ključni dio! Cijela kolekcija dostupna je na službenim stranicama brenda te na društvenim mrežama, a cijena joj je otprilike tristotinjak eura, ovisno o izabranom modelu.

Foto: Staud, Instagram
Objavljeno: 17.08.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p