SVJETSKA MODA

H&M Studio kolekcija u znaku opuštene elegancije

Jesenski modni noviteti s ekskluzivne revije u Parizu

Prošle je večeri H&M Studio, novi naziv za H&M-ovu sezonsku kolekciju ključnih odjevnih predmeta, predstavio svoju modnu reviju za jesen 2014. za vrijeme Pariškog tjedna mode. Revija je održana u Grand Palais-u pred 600 gostiju, uključujući Mirandu Kerr, Jessicu Alba i Solange Knowles, a modeli kao što su Andreeea, Joan Smalls, Izabel Goulart i Saskia nosili su odjevne kombinacije sezone, opušteni stav 21. stoljeća koji kombinira ženske i muške značajke. Kolekcija će biti dostupna u oko 250 trgovina diljem svijeta, kao i online od 4. rujna 2014. godine.

Duhom kolekcije dominirala je kombinacija muškog i ženskog s uskim haljinama i drapiranim topićima koji se nose ispod muških blejzera, motorističkih i pilotskih jakni. Materijali su uključivali svileni krep, svileni saten, fini kašmir i baršun. Kaputi dolaze u verziji od umjetnog krzna dodanih tekstura u kolažu te detalja sa šljokicama i vezom s kamenčićima.

Za potrebe modne revije Grand Palais pretvoren je u apstraktni gradski pejzaž s arhitektonskim grafičkim linijama i plakatima koji su definirali prostor. Na početku prostora nalazila se pozornica na kojoj je HollySiz nastupala uživo tijekom modne revije.

H&M Studio novi je naziv za H&M-ovu ključnu kolekciju sezonske mode. Uz podršku posvećenog tima dizajnera svaka sezona kolekcije H&M Studio ponudit će količinski ograničenu kolekciju najatraktivnijih odjevnih kombinacija i istaknutih odjevnih predmeta.

'Oduševila me kombinacija muških i ženskih elemenata u jesenskoj kolekciji H&M Studio. Uske haljine i drapirani topovi te novi neophodni artikli, a posebno u kombinaciji s blejzerima ili motorističkim jaknama. Uhvatili smo pariški duh i prenijeli ga u H&M svijet,' izjavila je Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerica u odjelu New Development.

 

photo: H&M

 

Objavljeno: 27.02.2014. u 17:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p