SVJETSKA MODA

I Missoni kuca na vrata masovne mode

Objavljeni prvi vizuali suradnje s kućom Target

Da je dan kada će kuća Target predstaviti svoju najveću i najočekivaniju suradnju s dizajnerskim imenom sve bliže, dokazuju prvi vizuali Missonijeve linije za maloprodajnog diva, koji su konačno osvanuli u javnosti.

Kolekcija u dućane dolazi 13. rujna i obuhvaćat će otprilike 400 proizvoda; žensku i mušku odjeću, dječju odjeću, modne dodatke, proizvode za uređenje doma i poslovnih prostora, putnu prtljagu, ali i bicikle! Cijene će se kretati između 2,99 i 599,99 dolara, dok će iznosi većine proizvoda biti ispod 40 dolara. Ako se pitate što se to može kupiti za 600 dolara, radi se o vrtnoj garnituri s prepoznatljivim Missoni uzorkom!

Prvi vizual predstavlja najstariju unuku utemeljitelja brenda, Margheritu Missoni, u haljini inspiriranoj 60-ima, šalu, grilonkama i cipelama na kultne cik cak prugice, a osim nje, tu je i model koji nosi pleteninu iz muške kolekcije. Oboje vuku šarene kofere, koji će se također moći kupiti u Targetu. Retro domoljubna vibra upotpunjena je slikom drugog para koji pozira u starom plavom Fiatu Cinquecentu.


Kreativna direktorica Angela Missoni izrazila je zadovoljstvo suradnjom: „Naša kolekcija za Target objedinjuje obiteljske vrijednosti Missonija, boje i kvalitetu. Prenositi našu estetiku u cijenom prihvatljiviju liniju bilo je fantastično iskustvo koje žarko želimo podijeliti s obiteljima duž Sjedinjenih Američkih Država."

Što još reći, osim da se nadamo kako će pokoji primjerak dospjeti na e-bay i potencijalno u naše ruke?

 

H.B.

Photo: Target, Racked, Dailymail

Objavljeno: 06.08.2011. u 10:25
Tagovi: Target, Missoni

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p