SVJETSKA MODA

Ikona stila: Caroline Sieber

Žena koja je stvorila stil Emme Watson

Iako se ne voli pretjerano eksponirati, te modne revije obilazi u poslovne svrhe, stilistica Caroline Sieber ne može ostati nezamijećena ljubiteljima mode.

Visoka i vitka brineta zaslužna je za novi imidž mlade glumice Emme Watson koju je od lika plavokose curice Hermione pretvorila u pravu modnu ikonu svoje generacije. Iako se stilistički savjeti uglavnom drže u tajnosti (jer ne dao Bog da pomislite kako se Emma ne odijeva sama), Caroline se nametnula izvrsnim ukusom i stilom, te su na modnim revijama blicevi fotoaparata sve češće upravljeni u njenom smjeru.

Caroline je također dobila najtraženiji posao na svijetu, točnije postala je Chanelova ambasadorica te je uz Leigh Lezark prva imala čast birati najbolje komade iz novih kolekcija.

Njen stil je ženstven i u prvi plan često stavlja svoje beskrajno duge noge. Bira dizajnerske krpice a na listi omiljenih su joj Chanel, Dior, Isabel Marant, Prada te Giambatista Valli.

Rijetko ju se može vidjeti u ležernom izdanju a po fotografijama nam se čini kako se gotovo nikada ne odriče visokih potpetica.

U galeriji pogledajte neka od najboljih izdanja Caroline Sieber. 

 

A.P.

Objavljeno: 28.12.2010. u 16:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p