SVJETSKA MODA

Ikona stila: Chanel Iman

Model koji nas je osvojio!

Modeli su uvijek plijenili pažnju ne samo svojim izgledom, nego i osobnim stilom. Kada ste godinama okruženi dizajnerskim komadima, stilistima i dizajnerima s vremenom naučite male trikove koji čine svaki stil posebnim. Posljednjih godina pažnju medija najviše plijeni Chanel Iman.

 

Dosad je snimila nebrojeno mnogo kampanja, nosila mnoštvo revija vodećih dizajnera, ali i reviju za Victoria's Secret. Možda su je još više puta fotografirali na modnim partyima i crvenom tepihu zbog njenog specifičnog stila.

 

I dok većina modela voli čak pomalo neupadljive komade, Chanel se bez mnogo razmišljanja uputila u svijet svjetlucavih materijala koji savršeno ističu njenu tamnu put. Istina, ponekad njen stil tetura na granici s kičem, ali uz takvo tijelo uistinu možete nositi sve.

 

Svjetlucavi kombinezoni i mini haljine zlatne i srebrne boje izmjenjuju se s jednostavnim koktel haljinama žarkih boja upotpunjenim svjetlucavim detaljima poput zlatnog remena i sandala.

I njene ležerne kombinacije su jednako očaravajuće. Kako bi podigla uobičajene „modelling" kombinacije poput skinny jeansa i kožne jakne, Chanel nosi zanimljivo krojene tunike, trakice za kosu, šalove ili pak majice s porukom. Iako je činjenica da stil kojeg je Chanel razvila s godinama nije svima dopadljiv, morate priznati da bi, kad bi svi imali malo njene hrabrosti, crveni tepih bio mnogo zanimljiviji.

Borina Kopčić

foto: Elle

Objavljeno: 30.01.2011. u 14:02
Tagovi: Chanel Iman

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p