SVJETSKA MODA

Ikona stila: Isabel Lucas

Cura koja zna!

Australka Isabel Lucas međunarodnu je javnost privukla tek ulogom u posljednjim Transformerima, a ubrzo je postala jedna od djevojaka koje jedva čekamo vidjeti na crvenom tepihu. Kako opisati njen stil? Ona je jednostavna, neopterećena, ležerna, zna što joj stoji i nema problema s prilagođavanjem trendova svom osobnom ukusu.

kolovoz, 2008.prosinac, 2010.

Jedan od ključnih komada njene garderobe je svakako mala bijela haljina koju nosi u svim prilikama i na sve načine. Tako su za dan tu male slatke haljine na bretele ukrašene čipkom, dok su navečer njene haljine nešto profinjenije.

studeni, 2009.rujan, 2010.

Isabel preferira retro komade, a ponekad čak i retro krojeve, pogotovo one iz 1920-ih i 1960-ih. Omiljeni uzorak joj je cvjetni, pogotovo u pastelnim tonovima, ali ne zazire i od nekih manje romantičnih komada poput traper hlačica ili jahaćih čizama.

Navečer uvijek igra na sigurno: haljine lijepih boja i klasičnih krojeva s kojima se ne može mnogo pogriješiti.

rujan, 2010.rujan, 2010.

Isabel voli i retro detalje poput zanimljivih šeširića, naočala i torbi koji podižu njene ionako fantastične dnevne kombinacije. Samo se nadamo kako ćemo je ubuduće viđati češće na crvenom tepihu te da će biti barem malo hrabrija.

Borina Kopčić

foto: Elle

Objavljeno: 05.01.2011. u 14:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p