SVJETSKA MODA

Intimna i osobna kolekcija Emilija Puccija

Je li ovo posljednja kolekcija Petera Dundasa?
Emilio Pucci 
Jedna od najtraženijih pozivnica u sklopu Milano Fashion Weeka svakako je ona za reviju modne kuće Emilio Pucci. Kreativni direktor Peter Dundas je u par godina oživio ovaj brand. Novom kolekcijom, koja je predstavljena u subotu 28. veljače, oduševio je svoju publiku. 

Dolaskom Petera Dundasa na čelo ove poznate modne kuće, Emilio Pucci je ponovno postao veoma tražena roba, a odijevanje popularnih zvijezda, kao što su Beyonce, Rihanna i Gwyneth Paltrow, pridonijelo je dodatnoj popularizaciji branda širim masama.
 
Emilio Pucci 
Emilio Pucci 
Emilio Pucci
 
Peter zna kako privući pažnju mase, kako ponuditi nešto novo i svježe, a pri tome se ne udaljiti od ostavštine modne kuće za koju radi.
 
Emilio Pucci 
Emilio Pucci 
Emilio Pucci
 
Prije same revije, dizajner je objasnio kako je ovo jedna od njegovih najosobnijih kolekcija do sada. Naime, crno bijele kreacije referiraju se na njegovu majku violinisticu, koja je ovu kombinaciju birala za svoje glazbene nastupe.

Kroz kolekciju smo mogli iščitati kako je Peter veliki ljubitelj horoskopa. Upravo horoskopski znakovi protežu se kao motiv kroz kolekciju, a dizajner je kreacije personalizirao manekenkama koje ih nose.
 
Emilio Pucci  Emilio Pucci
 
Šuška se kako bi Peter mogao napustiti vodstvo ovo branda i vratiti se ponovno u modnu kuću Roberto Cavalli. Ako su priče istinite, Emilio Pucci ispred sebe nema lagan zadatak - pronaći dostojnog nasljednika.

Mija Dropuljić
Foto: Instagram, Guliver Images/Getty Image

Objavljeno: 01.03.2015. u 12:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p