SVJETSKA MODA

Isti Dolce & Gabbana korzet za tri različite naslovnice

Statement komad koji dominira coverima modnih časopisa
Jedan statement komad s dizajnerskim potpisom, koji se kao lajtmotiv pojavljuje na naslovnicama raznih modnih časopisa, posljednjih nekoliko sezona više nije novost. Prošlog ljeta pobjedu je uvjerljivo odnijela Miu Miu haljinica, prošle je jeseni to bila Louis Vuitton fetišistička kolekcija, a s početkom ove godine isti Dolce & Gabbana komad pojavio se na tri različite naslovnice.


Crni kombinezon s korzetom i stotinama izvezenih šarenih kristala dominira naslovnicama čak dva Voguea; na jednoj se pojavljuje Karolina Kurkova u turskom Vogueu za mjesec veljaču, dok prelijepo lice Biance Balti krasi naslovnicu japanskog Voguea za mjesec ožujak, a styling je, naravno, djelo ekscentrične Anne Dello Russo.

Treća naslovnica s istim Dolce & Gabbana kombinezonom pripala je Evi Mendes, koja je prisvojila najnoviju naslovnicu Marie Claire časopisa. Sudeći po trendu, vrlo upadljiv i laskav komad poznatog talijanskog dvojca nesumnjivo ćemo još mnogo puta vidjeti na coverima modnih magazina, a koja je naslovnica od ove tri najefektinija, prosudite sami.

 

H.B.

Photo: Vogue, Marie Claire

Objavljeno: 09.02.2012. u 13:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p