SVJETSKA MODA

'It' par već desetljećima: Prisjetili smo se nekoliko kultnih outfita Victorije i Davida Beckhama

Smisao za modu oduvijek je povezivao popularne supružnike

Čini se kako zahvaljujući Netflixovom dokumentarcu ovih dana baš svi pričaju o Beckhamovima, no činjenica je kako David i Victoria nisu prestali biti temom razgovora već više od četvrt stoljeća. Kada su 1998. nogometna zvijezda i bivša Spajsica izrekli sudbonosno "da", mnogi su prognozirali kako će njihova ljubav biti kratkog vijeka. Međutim, unatoč svim izazovima, brak Beckhamovih je opstao, baš kao i njihova slava.

Iako se dokumentarni film "Beckham" prvenstveno fokusirao na Davidovu nogometnu karijeru i obiteljski život, mnogima je za oko zapelo nešto sasvim drugo. U pitanju je, naravno, smisao za modu koji se oduvijek vezao uz ovaj "it" par te im pomogao da se istaknu u masi. Victoria je s razlogom nosila nadimak "Posh Spice" - prepoznatljiva po svojim Gucci haljinama i kasnijim modnim i kozmetičkim linijama, dok je Davidu njegov dotjerani izgled svojedobno priskrbio titulu "najvećeg metroseksualca u Britaniji".

Beckhamovi su oduvijek privlačili pozornost gdje god su se pojavili, a razlog su nerijetko bili njihovi usklađeni outfiti. Za vjenčanje su odabrali žarko ljubičaste boje, njihovim outfitima za kraljevska događanja nikada nije nedostajalo karaktera, a crni kožni kombinezoni i dan danas su među njihovim najzapamćenijim lookovima. U nastavku smo se prisjetili još nekoliko usklađenih (i manje usklađenih) kombinacija Beckhamovih kroz godine.

Otvorenje Versace butika u Londonu, 1999.

MTV Movie Awards, Los Angeles, 2003.

Primanje u Buckinghamskoj Palači, 2003.

Zabava u Londonu, 2004.Dodjela The Sport Industry Awards, London, 2007.


Predstavljanje parfema 'Intimately Beckham for Him & for Her', New York, 2008.


Adidas party, Los Angeles, 2009.Met Gala, 2014.

Foto: Profimedia, Instagram
Objavljeno: 09.10.2023. u 17:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p