SVJETSKA MODA

Izlet na crveni tepih vrijedan 8 milijuna dolara

Amy Adams u skupocjenom izdanju na Zlatnom globusu

Kao da nije dovoljna činjenica da za svoje filmske role dobivaju astronomske honorare, hollywoodske zvijezde također su privilegirane na crvenom tepihu, za koji ih iz sezone u sezonu opremaju najluksuzniji brandovi današnjice, i to uglavnom potpuno besplatno.

Sezona filmskih nagrada idealna je prigoda za glumice da na crvenom tepihu demonstriraju svoju modnu snagu, a priliku u tome pronalaze i svjetske dizajnerske kuće, kojima su ovakva visoko profilirana događanja najbolja moguća reklama.

Uz bajkovite večernje toalete poznatih modnih kuća već tradicionalno ide i najskuplji draguljni nakit, zbog čega se ukupna vrijednost robe na poznatoj osobi mjeri u sedmero ili osmeroznamenkastim ciframa. Jedan od primjera koji potvrđuju pravilo jest i šarmantna hollywoodska glumica Amy Adams, koja je na netom održanu dodjelu Zlatnog globusa ponijela odjeću i nakit vrijedne preko 8 milijuna dolara.

Naravno, njena duboko dekoltirana Valentino haljina u dva tona i pripadajući plašt predstavljali su tek djelić ukupne svote, koju je uglavnom činio skupocjeni nakit Lorraine Schwartz. Amy je tako na posudbu dobila 30-karatni dijamantni privjesak na 18 karata vrijednom zlatnom lancu, 10-karatne dijamantne naušnice i ukupno 4 prstena u kombinaciji rubina, zlata i dijamanata, što je ovo izdanje činilo uvjerljivo najskupocjenijim na ovogodišnjem Zlatnom globusu.

 

H.B.

photo: Guliver/Getty

 

Objavljeno: 14.01.2014. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p