SVJETSKA MODA

Iznenađenja koja donosi rujansko izdanje Voguea

Donosimo samo neke od najiščekivanijih editorijala
Naslovnicu idućeg Voguea s Lady Gagom već ste vidjeli, no mnoge sigurno zanima kako izgleda unutrašnjost rujanskog izdanja, namijenjenog za američko tržište, koje je svjetlo dana na prodajnim mjestima ugledalo prekjučer.


S obzirom na činjenicu da Anna Wintour svake godine nastoji napraviti što bogatije rujansko izdanje, ne začuđuje kako je Vogue za deveti mjesec postao mnogo sadržajniji te donosi neke od najboljih editorijala sezone.

Mali "sneak-peak" u rujanski Vouge tako otkriva editorijal s Kristen Stewart, koja nježno grli Nicolasa Ghesquièrea, kreativnog direktora njene omiljene modne kuće Balenciaga, dok je, s druge strane, sve svoje čari za Vogue odlučila otkriti Jennifer Lawrence, mlada hollywoodska uzdanica, čiji modni angažmani postaju sve zapaženiji.


Kategorija za sebe oduvijek je bila i bit će vatrena Florence Welch, koja je dvojcu Mert & Marcus pozirala za teatralan, no ekspresivno vrlo moćan editorijal, koji će britansku heroinu zasigurno učiniti još popularnijom 's one strane bare'.

Uz već spomenute, u rujanskom izdanju Voguea pojavljuju se i Victoria Beckham, Rihanna, Beyonce, Lana del Rey, Emma Stone, Blake Lively i brojne druge dame s A-liste, stoga svakako potražite svoj primjerak najvažnijeg izdanja Voguea u godini.


H.B.
Photo: Vogue

Objavljeno: 16.08.2012. u 20:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p